Interieur Maatwerk

Maatkasten,keukens en badkamers

Een keuken is het hart en de eyecatcher van je woning. we bekijken samen met u de mogelijkheden om jullie droomkeuken te verwezenlijken  , volledig op maat volgens jullie wensen gemaakt in eigen atelier.  De kleine details maken een groot verschil. 

Een maatkast is ideaal om extra bergruimte te creëeren en de beschikbare plaats optimaal te benutten. Daarnaast is een maatmeubel ook een goed alternatief voor uw vestiaire, TV- of bureaumeubel.

 

Dressings

De dressing is de vervanger van de klassieke kleerkast, en is het ideale middel om uw kast op te delen in verschillende compartimenten naar keuze. Een dressing op maat zorgt ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal en volledig kan worden benut.

Parket, laminaat, klikvinyl

Een houten vloer is een gezellige en warme vervanger voor de klassieke tegelvloer. Naast het gekende parket en laminaat bieden wij ook de mogelijkheid tot klikvinyl aan.

Binnendeuren

Binnendeuren zijn er in alle soorten en maten, maar vormen vooral één geheel met uw woning. Daarnaast zijn binnendeuren beschikbaar voor ieder budget, van de klassieke schilderdeur tot een massieve binnendeur.

Renovatie

Voor verbouwingen kan u bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan werkzaamheden zoals het plaatsen van plafonds of gyprocwanden, vervangen van laminaat of parket, uitbekleden van rolluikkasten, uitbekleden van de dagkanten van uw raam of deur, …