Binnen schrijnwerk

Maatkasten

Een maatkast is ideaal om extra bergruimte te creëeren en de beschikbare plaats optimaal te benutten. Daarnaast is een maatkast ook een goed alternatief voor uw vestiaire, TV- of bureaumeubel.

Messelier heeft ervaring in het plaatsen van maatkasten, waardoor wij steeds uw wensen en noden kunnen omvormen in een geschikt project.

Graag bekijken wij samen met u de mogelijkheden om de beschikbare ruimte optimaal te gebruiken

Maatkasten zijn beschikbaar in verschillende stijlen (van landelijk tot modern) en afwerkingen.

Dressings

De dressing is de vervanger van de klassieke kleerkast, en is het ideale middel om uw kast op te delen in verschillende compartimenten naar keuze. Een dressing op maat zorgt ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal en volledig kan worden benut.

Dressing

Een dressing kan zowel in een landelijke als moderne stijl worden vervaardigd, en dit zowel in een open als gesloten versie of een inloopdressing.
De gesloten dressing kan worden afgewerkt in draai-, plooi-, val- of schuifdeuren.

Uw dressing voorzien van bijkomende lades of legplanken, kleer- of broekhangers, ledverlichting? Of een bijhorende maatkast in dezelfde afwerking als uw dressing?

Graag bekijken wij deze mogelijkheden bij de opmaak van uw tekening.

Parket, laminaat, klikvinyl

Een houten vloer is een gezellige en warme vervanger voor de klassieke tegelvloer. Naast het gekende parket en laminaat bieden wij ook de mogelijkheid tot klikvinyl aan.

Parket, laminaat en klikvinyl zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten, tinten en houtstructuren zodanig dat deze perfect integreren met de stijl van uw woning.

Binnendeuren

Binnendeuren zijn er in alle soorten en maten, maar vormen vooral één geheel met uw woning. Daarnaast zijn binnendeuren beschikbaar voor ieder budget, van de klassieke schilderdeur tot een massieve binnendeur.

Deurkrukken en scharnieren bestaan in alle vormen, soorten en stijlen, graag bekijken wij deze mogelijkheden bij de opmaak van uw offerte.

Renovatie

Voor verbouwingen kan u bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan werkzaamheden zoals het plaatsen van plafonds of gyprocwanden, traprenovatie, vervangen van laminaat, uitbekleden van rolluikkasten, uitbekleden van de dagkanten van uw raam of deur, …

Aangezien renovatiewerken in hout mogelijk zijn voor verschillende uitvoeringen, bespreken wij graag de mogelijkheden bij de kennismaking van uw project.